Op Buldit kan je bouwen

Met een netwerk van meer dan 100 bouwgerelateerde websites is Buldit één van de meest bezochte bronnen voor klus-, tuin- & bouwadvies. Elke dag opnieuw zetten onze bouwspecialisten zich in voor het correct informeren en inspireren van bouwers en verbouwers in België, Nederland en Frankrijk.

Geen klus te klein of bouwproject te groot, Buldit weet er raad mee!

Person working
Buldit guy talking

Als laat-het-doener

Grote of kleine klus in het vooruitzicht? Buldit is jouw persoonlijke bouwbuddy die je stap per stap door het bouwproces loodst. Laat je inspireren & adviseren door onze uitgebreide bouwdossiers en krijg zicht op de mogelijkheden, prijzen en uit te voeren werken. Zo kan je goed voorbereid offertes aanvragen bij ons vertrouwd netwerk van gespecialiseerde vakmannen.

Als doe-het-zelver

Ben je een handige Harry die graag de handen uit de mouwen steekt? Buldit adviseert en inspireert je graag over de juiste materiaalkeuzes, richtprijzen en bouwmethoden.

Afhankelijk van de uit te voeren werken kan je bij Buldit terecht voor het aanvragen van infobrochures, doe-het-zelf-kit informatie en voor het bestellen van aan huis geleverde bouwmaterialen.

Drill
Team picture